
Masa de Crăciun este o adevărată sărbătoare! Învaţă din materialul următor cum să faci cele mai frumoase coroniţe comestibile cu care să-ţi încânţi musafirii.
Această coroniţă aperitiv este ideală pentru masa de Crăciun! Ai nevoie de crenguţe de rozmarin, castraveciori muraţi, roşii cherry, măsline şi câteva biluţe de mozzarella. Alege o farfurie mare, întinsă, leagă o coroniţă din rozmarin şi împodobeşte-o după imaginaţie cu “ornamentele” comestibile.
Poţi alege şi o coroniţă desert, o elegantă pavlova cu fructe de pădure a cărei REŢETĂ o poţi găsi la acest LINK.
Dacă îţi plac brioşele, îmbracă-le în glazură verde şi montează-le într-o coroniţă de excepţie, cu efect garantat!
Şi, dacă nu ai timp de gătit, ia o pungă de bezele şi înşiră-le pe o coroniţă de sârmă, în straturi. Nimic mai simplu!
Urmează aceleaşi instrucţiuni şi pentru o coroniţă din popcorn…
…sau pentru una din jeleuri.