
Gata în doar 5 minute, salata de grepfrut şi banane scăldate în sos de miere este excelentă pentru micul dejun.
Ingrediente:
600 g pulpă de grepfrut rece, de la frigider
1 banană
1 lingură mentă proaspătă, mărunţită
1 lingură miere
zeama de la o jumătate de grepfrut
Mod de preparare:
Pulpa de grepfrut se pune într-un castron. Banana se curăţă, se taie felii şi se pune peste grepfrut.
Menta se amestecă bine cu mierea şi zeama de la o jumătate de grepfrut. Sucul se toarnă peste pulpa de grepfrut şi se amestecă. Salata se serveşte rece.
Este perfectă pentru micul dejun, graţie conţinutului ridicat de Vitamina C şi potasiu, necesare funcţionării organismului la capacitate maximă.
In primul rand da-mi voie sa-ti spun Adisor (nu de alta, dar am si eu in faimile ce poarta acest nume, fiecare cu diminutivele lui), e un nume ce mi-e drag !Legat de acest rulou, prima data l-am vazut la cumnata, mia placut ca gust si ca aspect, e minunat pentru sargatori si nu numai !Il recomand tuturor cu drag e si gustor si arator, asa cum stiu ardelenii nostri sa prepare tot felul de minunatii !!!Cu simpatie de la o ardeleanca neaosa !!!!!SPOR LA TREABA SI ASTEPT CAT MAI MULTE RETETE DE LA TINE !!!!!!!!!!